Cub Cadet LM3 ER53s KAWA

Beskrivning

Självgående uppsamlargräsklippare med en kraftfull Kawasaki-motor och det fenomenala drivsystemet My Speed. Gräsklipparen har dessutom 4-in-1 funktion: mulching, uppsamling, sidutkast och bakutkast. Levereras med 3 års garanti.

Gräsklipparen drivs av en Kawasaki motor som levererar rejält med kraft och drivning på de stora bakhjulen. Hjulen är utrustade med kullager både fram och bak. Klipphöjden regleras enkelt centralt med en spak för en klipphöjd på 28 mm till 92 mm. Chassit är tillverkat i stål och har ett integrerat rengöringssystem för snabbkoppling av vattenslang för enkel rengöring av klippkåpan utan att behöva luta gräsklipparen och riskera läckande bensin. Tankvolymen på LM3 ER53s är väl tilltagen med 1,6 liters kapacitet.

Kuperad och krävande tomt

Om man har en kuperad tomt lämpar sig en självgående gräsklippare väldigt väl, speciellt modeller med stora bakhjul som gör det ännu lättare att manövrera. Uppsamlaren rymmer 70 liter för lång driftstid mellan tömningar.

En städmaskin på hösten

En uppsamlingsgräsklippare kommer verkligen till sin rätt på hösten när löven faller från träden. Enkelt städar man gräsmattan med jämna mellanrum med den sugande uppsamlande gräsklipparen.

My Speed

Det geniala drivsystemet My Speed kopplas in så fort handtaget förs framåt. Om användaren går fortare, kommer handtaget automatiskt tryckas längre framåt och därigenom ökar hastigheten på klipparen. Om användaren går långsammare, rör sig handtaget bakåt och gräsklipparen saktar ner. Om användaren stannar, drar sig handtaget bakåt till neutral-läge och klipparen stannar helt. Gräsklipparens hastighet anpassar sig automatiskt till användarens gånghastighet.

Underhåll och service

För att gräsklipparen ska fungera under många år framöver är underhåll och tillsyn en viktig del. En årlig reparation och överseende av kniven är en bra början. Även att låta en servicetekniker göra en service emellanåt är ett bra tips även om man kan köpa servicepaket och göra årlig service själv.

5 ÅR GARANT

12BBPV7D603
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.