Cub Cadet Klipprobot XR3 3000

Cub Cadet XR3 3000

Robotgräsklippare Cub Cadet XR3 3000 är full av unika egenskaper och roboten är mycket prisvärd i sin klass. Modellen klarar upp till 3000 m² under optimala förhållanden men du garanteras 1600 m² även om du har flera zoner och sluttningar. Robotgräsklipparen levereras med 2 års garanti.

Cub Cadet XR3 3000

Robotgräsklippare Cub Cadet XR3 3000 är full av unika egenskaper och roboten är mycket prisvärd i sin klass. Modellen klarar upp till 3000 m² under optimala förhållanden men du garanteras 1600 m² även om du har flera zoner och sluttningar. Gräsklipparen har en klippbredd på 56 cm med kraftfull gräsklippning tack var stålknivar och modern mobil Bluetooth APP-teknik och GSM-stöd. Robotgräsklipparen levereras med 2 års garanti.

Detta är den perfekta klipparen för en krävande trädgård. Den klarar av kuperade ytor på ett bra sätt med ett snyggt klippresultat eftersom de två roterande 3-bladsknivarna är genialt placerade i maskinens yttersta kant med det främre stödhjulet emellan sig. Detta möjliggör en utmärkt kantklippning som många andra robotklippare inte klarar av. Knivarna klarar även frukt som faller på hösten och även mindre grenar utan några problem. Knivarna drivs av mycket starka knivmotorer på 200 Watt/styck. 

Turboklippning (Turbo Mow)
Vid årets första klippning eller den första klippningen efter en tids stillestånd känner roboten av det höga gräset och växlar upp knivhastigheten och roboten klarar av att klippa mycket högre gräs än de flesta andra robotgräsklipparna. Efter första klippningen är klar och roboten ska klippa nästa gång går knivhastigheten automatiskt ner på normalnivå. 

Smartklippning (Smart mow)
När roboten klipper gräsmattan och närmar sig begränsningskabeln känner kontrollenheten av signalens styrka och vänder själv en bit ifrån kabeln utan att behövs bromsa och vända, vilket sparar både tid samt förlänger livstiden på hjulmotorerna avsevärt. 

Flytande klippdäck
Klippsystemet består av ett flytande klippdäck som klarar gräsmattor som kanske inte är helt platta och jämna. Klippdäcket är fjäderupphängt och följer konturerna i gräsmattan och resultatet blir en perfekt gräsklippning. 

App-styrning
Du kan ladda ner appen SMART APP för Cub Cadet för Android/iPhone vilket gör att du kan få hjälp med installation, övervakning av klippintervall och dessutom kan du lägga om schemat för veckan. Du kan även manuellt styra din robotgräsklipparen med hjälp av appen om du vill klippa ytor som ligger utanför den angivna klippytan. 

Snabbhet
Tack vare finurliga finesser såsom SmartMow och det breda, flytande klippdäcket kommer XR3-roboten ge dig mer tid till din gräsmatta utan att roboten är ute och klipper. Detta eftersom Cub Cadet XR3-roboten klipper snabbare och smartare än alla andra robotar på marknaden. Denna tysta och gräsklipparfria-tid i trädgården uppskattar barn och husdjur när sommarens soliga dagar är här. 

Användarvänlighet
Med den flexibla tekniken på Cub Cadets robotgräsklippare har man som nybliven robotägare möjligheten att välja hur man ska installera robotgräsklipparen. Med beskrivande installationsfilmer på youtube kan man enkelt följa installationsprocessen steg för steg med mobilen i hand ute på gräsmattan eller tar man med sig manualen ut i trädgården och med hjälp av lättförståeliga illustrerade bilder genomföra installationen. 

Till denna robot medföljer
- Robotgräsklippare
- Laddningsstation

Användarvänlighet
Cub Cadets robotgräsklippare har flexibel teknik som gör att du som nybliven robotägare har möjlighet att välja hur du ska installera robotgräsklipparen. Med beskrivande installationsfilmer på Youtube kan du enkelt följa installationsprocessen steg för steg med mobilen i hand ute på gräsmattan eller så tar du med dig manualen ut i trädgården och genomför med hjälp av lättförståeliga, illustrerade bilder installationen. 

Installation
Du behöver lägga till anpassad mängd begränsningskabel för din trädgård (100 m, 200 m och 700 m) samt peggar. Det kan även vara bra att redan från början ha med ett paket kabelskarvar till framtida ombyggnader av gräsmattan. 

Underhåll och service - bäst i klassen:
För att roboten ska fungera under många år framöver är underhåll och tillsyn en viktig del. Ett årligt utbyte av knivarna är en bra början. Även lämna in roboten på vinterservice och underhållsladdning är ett bra tips. Se på cubcadet.se för att hitta närmaste serviceverkstad.

22ASBAAD603
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.