XR2 1000
  • XR2 1000 Laddstation
  • XR2 1000

Cub Cadet Klipprobot XR2 1000

Klipphöjd 1,5-6,0 cm
Smartphone Koppling GSM
Typ Robotgräsklippare
Version Med batteri och laddare
Ungefärlig klipptid/laddning 50 min
Area 1000 m2
Klippbredd 28 cm
Höjd 21 cm
Ingår Installationsmaterial Nej
Längd 63 cm
Högsta Ljudnivå 69 dBa
Max Lutning 36 %
Multiclip Ja
PIN-kod Ja
Antal Zoner 2
Vikt 11,1 kg
Bredd 46 cm

Beskrivning

Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 1000 är en smart och stilig, automatiskt och högspecificerad robotgräsklippare. Denna robot klarar upp till 1000 m² på kort tid och ger därmed många timmars klippfri tillgång till gräsmattan för barn och husdjur. Denna gräsklippare drivs av en kraftfull 200W-knivmotor som driver en solid och vass stålkniv vilket gör att denna robot även klarar högt gräs. Gräsklipparen har flera praktiska funktioner som exempelvis den smarta klippfunktionen SmartMow. Robotgräsklipparen levereras med 2 års garanti.

Cub Cadet-roboten ger ett fantastiskt bioklippresultat (mulching) som innebär en kontinuerlig miljövänlig, återgödsling av gräsmattan. Den solida kniven är mycket stark, slittålig och har en livslängd på en hel säsong vilket gör roboten relativt kostnadseffektiv. Robotens maximala klippyta är 1000 m² under optimala förhållanden men du garanteras 600 m² även om du har flera zoner och sluttningar. Roboten är dessutom mycket ekonomisk och tyst att använda. Tack vare EcoMode med lägre varvtal är ljudnivån endast 64 dB vilket också möjliggör att du klipper på kvällen utan att grannarna blir störda.

GSM
XR2-roboten har en färdiginstallerad GSM-modul som kan kontrolleras och programmeras över internet.

Kantklippningsprogram
Med sitt unika kantklippningsprogram (EDGE MODE) lämnar XR2-roboten inga hörn oklippta. Tack vare knivens placering på roboten klipps dessutom gräsmattan över begränsningskabeln och du slipper använda trimmern. Robotgräsklipparen klarar även att hantera flera zoner t.ex. om det är en gräsmatta med smala passager.

Till denna robot medföljer
- Robotgräsklippare
- Laddningsstation

För extra grepp på våta delar av gräsmattan samt i sluttningar och kuperad terräng finns Power Grips att köpa till som tillbehör. Du kan dessutom köpa till Robohome som tillbehör. Robohome är ett väderskydd som skyddar din robot mot solljus och regn och rusk. Uppbyggnad
Cub Cadet XR2-roboten har en modulär design vilket underlättar vid service och underhåll. Vid nedladdning av Cub Cadet mobilapp underlättar du vid både installationen, men också vid drift och användning av robotgräsklipparen. Installationen är mycket enkel och logisk. Som hjälp vid installationen kan du använda dig av: Manual, Quick Start Guide, Youtube eller mobil-appen.

Installation
Du behöver lägga till anpassad mängd begränsningskabel för din trädgård (100 m, 200 m och 700 m) samt peggar. Det kan även vara bra att redan från början ha med ett paket kabelskarvar till framtida ombyggnader av gräsmattan.

Underhåll och service
För att roboten ska fungera under många år framöver är underhåll och tillsyn en viktig del. Ett årligt utbyte av kniven är en bra början. Även lämna in roboten på vinterservice och underhållsladdning är ett bra tips. Se på cubcadet.se för att hitta närmaste serviceverkstad.
22BCBAAD603
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.