Cub Cadet Snöslunga 933 SWE
  • Cub Cadet Snöslunga 933 SWE
  • Cub Cadet Snöslunga 933 SWE
  • Cub Cadet Snöslunga 933 SWE
  • Cub Cadet Snöslunga 933 SWE
  • Cub Cadet Snöslunga 933 SWE

Cub Cadet Snöslunga 933 SWE

Snöslunga med rejäl arbetsbredd på hela 84 cm. Cub Cadet 933 SWE är en 2-stegs snöslunga som erbjuder alla funktioner man kan önska sig av en snöslunga samt en ordentlig arbetsbredd för stora ytor.

Snöslunga med rejäl arbetsbredd på hela 84 cm. Cub Cadet 933 SWE är en 2-stegs snöslunga som erbjuder alla funktioner man kan önska sig av en snöslunga samt en ordentlig arbetsbredd för stora ytor.

Drivning på hjulen med 6 hastighet framåt och 2 hastigheter bakåt. Med kraftfull Cub Cadet OHV motor som levererar 7,4 kW samt bekväm 230 V elstart kan man lita på att det finns kraft så det räcker vid rejäla snöfall. Utkastrotationen är 200⁰ reglerbar från förarposition med vev, med joysticken reglerar man utkastvinkeln. Med släpskorna ställer man hur nära underlaget snöslungan ska jobba. Har man ett fast underlag kan släpskorna ställas så lågt som möjligt, medan man vid grusgångar ställer upp släpskorna så inte slungan tar med sig gruset. Cub Cadet 933 SWE är utrustad med handtagsvärme och fingertoppsstyrning som gör att man med en enkel tryckning med fingertopparna styr vilken riktning snöslungan ska svänga. Jobbet går betydligt snabbare och enklare med denna funktion. Med strålkastare och bränsletank på hela 4,7 liter.

Enstegssnöslungor
Enstegssnöslungor drivs med hjälp av snöskruven i kombination med handkraft. Dessa snöslungor lämpar sig väl på mindre ytor och vid måttliga snöfall.Fördelen med enstegssnöslungor är att dom är effektiva hela vägen ner till underlaget vilket gör att din uppfart blir helt städad från snö.

Tvåstegssnöslungor
Tvåstegssnöslungor har drivning på hjulen och de flesta modeller har växlar för drivning både framåt och bakåt. Dessa snöslungor är lämpliga för större ytor och rejäla snöfall då de bearbetar snön i två separata steg. Först bryts snön ner och matas in till impellern som sedan skickar ut snön genom utkastet. Avståndet till marken snöslungan arbetar ställer man in med släpskorna, vilket gör att de passar bra till underlag som grusgångar.

Trestegssnöslungor
Trestegssnöslungor är en unik och patenterad arbetsteknik som ger en ökad genomströmning av snö med 25% och en total tidsbesparing på 30% jämfört med traditionella tvåstegssnöslungor. Vid första steget matar snöskruvarna i var sin ände in snön till mitten där den tvärgående snöskruven tar vid och skruvar i andra steget in snön till impellern som i tredje steget skickar snön ut genom utkastet. Trestegssnöslungorna har likt två stegssnöslungorna drivning på hjulen och växlar för drivning både framåt och bakåt. Dessa snöslungor är lämpliga för större ytor och rejäla snöfall då de bearbetar snön i tre separata steg.

Den centralt tvärgående snöskruven fungerar likt en tunnelborrmaskin genom ett berg, den borrar sig in i packad snö utan ansträngning, vilket förhindrar att snöslungan stegrar sig som tvåstegssnöslungor har en tendens att göra i packad snö.
31AY95KV603

Datablad

Färg
Gul
Arbetsbredd [cm]
84
Tankvolym (kapacitet)
4,7 Liter
Antal cylindrar
1
Cylindervolym [cc]
357 cm³
Motor (Snöslunga)
Cub Cadet 110
Motoreffekt
7400 Watt @ 3600 rpm
Vikt (Torrvikt, kg)
150 kg
Smörjning
Snöskruvslager
Däck fram / bak
16'' x 6.5'', X-Trac med vintermönster
Mått (Längd x Bredd x Höjd) [mm]
1710 x 880 x 1130
Start
Elstart och dragsnöre
Framlyse / Baklyse
Ja / Nej
Garanti
3 år
Intagshöjd
58
Styrning
Fingertoppsstyrning
Växlar
6 fram / 2 back
Utkastrotation
Vev / 200°
Utkastvinkling
2-vägs joystick
Elvärmda handtag
Ja
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.